Wobby.club in Museum 't Oude Slot

(scroll down for English)

Werk van Wobby.club-oprichters Marjolein Schalk, Jeroen de Leijer en Stephan de Weert aka S.L. Trumpstein is van 23 december tot en met 27 mei 2018 te zien op de groepsexpositie 'Over Volksprenten en actuele beeldtaal' in Museum 't Oude Slot in Veldhoven.

Het museum heeft een bijzondere collectie volksprenten uit de periode 17e tot en met begin 20e eeuw. Op de tentoonstelling worden de oude én de nieuwe prenten gecombineerd. Alle kunstenaars zijn leden van de onlangs opgerichte kunstsociëteit ‘In den witten handschoen’.

Omroep Brabant maakte een reportage over de expositie. 

Hier is een artikel te vinden uit het Eindhovens Dagblad.

 

Work by Wobby.club founders Marjolein Schalk, Jeroen de Leijer and Stephan de Weert aka S.L. Trumpstein is featured at the groupshow 'Over Volksprenten en actuele beeldtaal' in Museum 't Oude Slot in Veldhoven. The museum owns a extraordinary collection of prints from the 16th - early 20th century.

Series of screenprints by Jeroen de Leijer and Stephan de Weert - Photo: L-Mount Media

Series of screenprints by Jeroen de Leijer and Stephan de Weert - Photo: L-Mount Media

Risoprints by Marjolein Schalk - Photo: L-Mount Media

Risoprints by Marjolein Schalk - Photo: L-Mount Media

IMG_0226.JPG

Eindhovens Dagblad 4-1-18